| Номер |
Найменування |
Позначення |
Ціна з ПДВ (грн.) |
1 |
МОЛОКО КОРОВ'ЯЧЕ ПИТНЕ. Загальні технічні умови. |
ДСТУ 2661:2010 |
150.60 |
2 |
Молочна промисловість.
ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ТА МОЛОКОВМІСНІ.
Номенклатура та вимоги до назв.
|
ДСТУ 7170:2010 |
82.60 |
3 |
ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ.
ФАСОВАНИЙ.
Технічні умови. |
ДСТУ 7174:2010 |
99.60 |
4 |
КУКУРУДЗА ЦУКРОВА КОНСЕРВОВАНА.
Технічні умови. |
ДСТУ 7164:2010 |
133.60 |
5 |
КОНСЕРВИ. Визначання вмісту плісеней за методом Говарда. |
ДСТУ 7162:2010 |
159.10 |
6 |
ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ КОНСЕРВОВАНИЙ. Технічні умови. |
ДСТУ 7165:2010 |
133.60 |
7 |
ЖИР ХАРЧОВИЙ З РИБИ. Технічні умови. |
ДСТУ 7125:2009 |
99.60 |
8 |
МОЛОКО, ВЕРШКИ ТА ЗГУЩЕНЕ МОЛОКО.
Визначення масової частки сухих речовин (контрольний метод) (ISO 6731:1989, IDT) |
ДСТУ ISO 6731:2007 |
74.10 |
9 |
КУКУРУДЗА. Визначення вмісту вологи (у цілих та подрібнених зернах) (ISO 6540:1980, IDT) |
ДСТУ ISO 6540:2007 |
142.10 |
10 |
Похідні жирів та олій. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК).
Метод визначення стійкості до окиснювання (прискорений метод) (EN 14112:2003, IDT) |
ДСТУ EN 14112:2009 |
108.10 |